Måleriarbeten 2019

Vi har nu startat upp arbetet med att måla våra bostäder.

Enligt önskemål som framkom vid informationsmötet den 2a april, så vill boende veta i vilken ordning måleriarbetena skall utföras. Målarna har bestämt att arbeta i gårdsnumrering d.v.s. man håller på med gård 1 och 2 samt fortsätter med 3 och 4 o.s.v. Avisering kommer att göras i god tid.

Måleriarbetena omfattar fasadpanel, fönsterpartier med fönsterbleck, entredörrar som har kvar sin originalsvarta färg, takfot och vindskivor. Det sker ingen målning av plank och förråd den här gången.  

Vi har även snickare som går före för att byta ut dåliga vindskivor och fasadpanel. 

Ni som har altan och farstukvisttak kan välja att inte ta bort dom när det målas hos er, men då kommer det inte att målas någon takfot där dom sitter. Istället faller den uppgiften på er den dagen ni demonterar taken. Exempelvis när tak-plasten behöver bytas ut.

Markiser kommer att täckas in om ni låter dom sitta kvar.

Vidare ni som har växtlighet som hindrar måleriarbetena måste avlägsna det så att målarna lätt kan komma fram. Tänk även på ta undan möbler och annat som är i vägen framför fönstren.

Måleriarbetena kommer att pågå till hösten. 

Hälsningar Styrelsen och Vicevärden

Här finns områdeskartan>>

För att kunna se alla sidor måste du vara boende i brf Passaren samt registrerad på Passaren.se. De privata sidorna visas inte förrän du loggat in!

Login

Go to top