Den nya EU-cookie lagen kräver att vi redovisar insamlingen av cookies på hemsidan.cookieCutout

Cookies används på den här webbplatsen!

Typ av cookie Data insamling Mening med användning Cookie session
passaren.se Wide, Narrow, Float Spara vidd när användare valt Ja
passaren.se Big, Medium, Small  Spara textstorlek när användare valt Ja
passaren.se Ltr, Rtl Spara  riktning när användare valt Ja
passaren.se Session Pop up endast en gång per besök Ja
eu-privacy Session  30 dgr ja
poll Session känner av om röstning gjorts ja

Cookies sparas som textvärden för passaren.se´s siten skall fungera som användarna ställt in. Cookies sparas i användarnas browser. Och kan bara tas bort av användaren själv genom att "Clear cookies"

Cookies och hur de gynnar dig

Vår webbplats använder cookies, som nästan alla webbplatser gör, att hjälpa dig med den bästa upplevelsen som vi kan. Cookies är små textfiler som placeras på din dator eller mobiltelefon när du surfar webbplatser

Våra cookies hjälper oss:

• Gör att vår hemsida fungerar som du förväntar dig
  • Kommer ihåg dina inställningar under och mellan besöken
  • Förbättra hastigheten / säkerhet på webbplatsen
  • Du kan dela sidor med sociala nätverk som Facebook, Twitter och Google +
  • Anpassa vår webbplats för dig att hjälpa dig att få vad du behöver snabbare
  • Ständigt förbättra vår webbplats för dig

Vi använder inte cookies för att:

• Samla all personlig information
  • Samla all känslig information
  • Skicka data till annonsnätverk
  • Skicka personligt identifierbar information till tredje part