Välkomna till att registrera dig på Passarens hemsida. Så om du vill läsa sidorna som bara är för medlemmar måste du registrera dig här.

Anvisning: Ny användare.

1. Klicka på "Skapa inloggning".
  2. Fyll i uppgifterna i formuläret. (Du måste ange en giltig epostadress)
  3. Fyll i  fältet för spamskydd (Captcha) Skriv in siffrorna du ser.Skärmavbild 2014-09-18 kl. 21.23.09
  4. Klicka på registrera/skicka.
  5. Du får då upp en text enl. följande.

"Ditt inloggningsuppgifter han skapats och en aktiveringslänk har skickats till e-postadressen du angav. Observera att du måste aktivera inloggningsuppgifterna genom att klicka på aktiveringslänken i mailet innan du kan logga in."

5. Innebär att du får ett mail som du måste följa invisningarna i för att bekräfta ditt konto.

6. När du aktiverat kontot kan du logga in på Passarens hemsida.