Nu har www.passaren.se en responsiv hemsida för att passa ditt surfande oavsett vilken skärm du använder.

Relaterat

Med nya responsiva www.passaren.se får du bästa möjliga läs- och tittarupplevelse när responsivsajten anpassar sig till din dator, surplatta eller mobil.

Oavsett om du läser den här artikeln i mobilen, surfplattan eller på din dator så har du vid det här laget märkt att www.passaren.se fått en rejäl ansiktslyftning. Numera är  webbsajten responsiv.

RelateratTRANSPARENT; DISPLAY: BLOCK; BACKGROUND-POSITION: 0PX 0PX; BACKGROUND-REPEAT: NO-REPEAT NO-REPEAT; ">SEtransparent; background-position: -15px -27px; background-repeat: no-repeat no-repeat; ">Anmäl brister på nya na.T

Det innebär att www.passaren.se byter utseende för att passa din skärm. På så vis får du bästa möjliga läs- och tittar upplevelse - oavsett vad du surfar med för manick. För dig som till exempel brukar följa oss i mobilen ger det dig hela innehållet på sajten – i mobilanpassad form.

Testa gärna responsiviteten genom att krympa din webbläsare i sidled (syns ej i vissa Internet Explorerversioner) eller genom att vända på din mobil eller surplatta.

Om du klickar på "Monitorn" som pilen visar i din mobil eller surfplatta så visas en vanlig version av siten.

responsive-web-design-tips