Tiden går och allting blir äldre. Detta gäller även Passarens hemsida som  var byggd i Joomla 2.5. Vid årsskifet 2014/2015 upphör supporten för joomla 2.5. Vilket innebär att inga förbättringar görs efter det datumet i Joomla cms.  I 10 år har brf Passaren haft en hemsida. Alla har varit byggda i Joomla i olika versioner. Detta är den 4:e stora förbättringen som nu kommer att användas.

Vi har därför byggt om sidan i Joomla 3 vilket är ett mer utvecklat CMS. Som besökare på sidan kommer du att se en del skillnader mot tidigare versioner av Passarens hemsida.

Från vänster den förra byggd i Joomla 2.5 och den nya sidan byggd i Joomla 3

IMG 5231 IMG 5230

Olika sätt att hitta information på Passarens hemsida.

I den övre delen av sidan finns menyer

meny
Om man klickar på repektive text kommer man till alla artiklar skrivna i den kategorin. Ex "Information"

nenu bilder

Det 3:e alternativet. Klicka på bilden för att komma till respektive kategori med information.

medlemssidor

Om denna textruta kommer upp innebär det att för att se denna sida måste du vara boende i brf Passaren och vara registrerad på hemsidan.